Luksus i Nordmarka

Vi er ivrige brukere av Nordmarka. Det er fantastisk at Oslo har et slikt friluftsområde. Her er det turmuligheter for absolutt alle.

Vanligvis går vi fra Ullevål eller Sognsvann opp til Ullevålssæter eller Skjennungstua. Turene blir da alt mellom 12 og 21 km avhengig av hvilken rute vi velger.

Over er turen fra Sognsvann og til Kikutstua. Turen er lettgått.

I mai 2019 bestilte vi overnatting med helpensjon på Kikutstua. Vi betalte 1400 kr per person for et lite dobbeltrom og bad på gangen. Ønsker du et dobbeltrom, bør du bestille tidlig, da de kun har tre slike rom. Inkludert i prisen var altså sengetøy og håndklær samt frokost og tre-retters middag.

Vi var ikke spesielt heldig med været da vi gikk. Det regnet og stiene var veldig våte, og det var glatt flere steder. Jeg hadde i tillegg valgt vanlige joggesko, nybegynnerfeil, og ble gjennomvåt på beina ganske fort.Vel fremme på Kikut ble vi tatt godt imot av hyggelig betjening, og vist til rommet vårt. Det var ikke stort, og noe annet hadde vi heller ikke forventet. Jeg hadde ikke lest informasjonen godt nok da vi bestilte, og ble en smule overrasket over at det var felles bad på gangen. Det gikk veldig fint, altså.

Rommet vårtDet var tørkerom rett ved siden av rommet vårt, det oppdaget vi da vi skulle gå hjem dagen etter. Skoene våre var fortsatt våte….

Da vi kom ned til middag var det dekket flotte langbord med bordkort. Vi var så heldige å få sitte sammen med et ungt par hvor han var fra Italia og hun var fra Nederland. For en hyggelig kveld det ble. Nydelig mat og koselig selskap. Vi ble sågar invitert til Bari hvor bestemor til Cosimo bor.Følg oss på Facebook!

Nyttige websider:
http://www.kikutstua.no/
https://www.dntoslo.no/omradekart/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..